Ik hou het kort vandaag. Deze cake is super gemakkelijk te maken en super lekker om op te eten!

 Wat heb je nodig

2 bananen
2 el coconut nectar
3 el kokosbloesemsuiker
2 el honing
3 eieren
1 tl vanille extract
1-2 tl kaneel
4 el kokosolie
1 blik kokosmelk (60%)
3 druppels coconut aminos
15 gram kokosmeel
60 gram cassavemeel
175 gram geraspte kokos

Wat ga je doen

Verwarm een oven voor op 180C.

Vet een bakblik in met 1 el kokosolie en bestrooi vervolgens met 2 el kokosbloesemsuiker. Snijd de banaan in plakjes en verdeel ze in een gelijke laag over de bodem van het bakblik. Schenk de 2 eetlepels coconut nectar over de banaanplakjes en bestrooi vervolgens met kaneel.

Meng het kokosmeel, cassavemeel en geraspte kokos door elkaar. Roer de kokosmelk erdoor en zet even weg.

Klop ondertussen de eieren dik en schuimig met 1 el kokosbloesemsuiker, de overige 3 el kokosolie, de honing, vanille extract en de coconut aminos.

Spatel voorzichtig de geklopte eieren door het kokosmengsel en verdeel dit over de bananen in het bakblik.

Zet circa 30 minuten in de oven of totdat de cake goudbruin en gaar is.

Laat afkoelen en eet lekker op!