Paleo Workshops

Volg bij mij een Paleo kookworkshop

Met veel plezier geef ik regelmatig paleo kookworkshops, in Rotterdam of op locatie, zelfs bij jouw thuis is mogelijk! De mogelijkheden zijn enorm! Wil je je aansluiten bij een groep, boek dan een plek in de workshopagenda hieronder. Volg je liever een privé-workshop (met of zonder een eigen groep) of heb je aanvullende wensen op workshopgebied? Vraag dan een offerte aan via het contactformulier (eveneens hieronder).

Waarom een workshop bij mij volgen?

Ik wil iedereen laten zien hoe leuk, lekker en gemakkelijk het is om een paleo leefstijl te volgen. Je hoeft echt geen sterrenchef te zijn om paleo recepten te kunnen koken.
Paleo is een leefstijl en omvat meer dan alleen voeding. Door paleo voeding kun je je energieker, gelukkiger en minder opgeblazen voelen. Veel mensen vallen af wanneer ze met paleo beginnen. Met de juiste voeding kan je migraine en klachten van andere chronische ziekten verlichten.
Een gezellige kleinschalige workshop, enthousiast gegeven door mij en met verrassend lekkere recepten. Echt een inspirerend uitje!

De leukste paleo workshop van Nederland.

Paleo workshopagenda

Klik hier voor de workshopdata in de eerste helft van 2015.

privé paleo workshop

Contactformulier privé-workshop

Het ideale uitje voor jullie familiedag of privé feestje is een privé-workshop bij jou thuis of op locatie. Vraag naar de mogelijkheden via deze button.

Contact

Ervaringen

“Heel erg bedankt voor de superleuke workshop die we gisteren hebben mogen meemaken. Voor ons veel dingen om te veranderen en om over na te denken en natuurlijk de heerlijke recepten die we ons helemaal eigen gaan maken. Boven verwachting!”
Lex en Janneke
“Bedankt voor de workshop en informatie. We gaan het rustig bekijken allemaal. Er staat al een soepje te pruttelen. Succes met je workshops, je deed het erg leuk!”
Astrid
“Leonie past zich gemakkelijk aan aan het gezelschap en heeft ons een hele leuke familiedag bezorgt met de paleo workshop. We hebben allemaal erg genoten.”
Jasja
Boek Nu

Waar wacht je nog op? Doe weer nieuwe inspiratie op en boek nu een paleo workshop!

En thuis lekker nagenieten met de recepten en tips uit de workshop!
Boek Nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Geeft je energie!