Leo goes Paleo themaboxen

Uitslag Hucks Herbs winactie

Soms lopen dingen niet zoals gepland. Ik heb mijn portie gehad van het weekend. Het begon op vrijdagmiddag toen ik te horen kreeg dat afstuderen niet meer mogelijk was voor mij. De opleiding die ik deed bestaat officieel niet meer en dit was het uitloopjaar. Om nog kans te maken op een diploma moest ik nog voor 1 september mijn scriptie met goed gevolg afronden, iets wat niet meer gaat lukken vanwege een latere afronding van de opdracht die ik daarvoor moest maken. Dus dat begon lekker. Vervolgens had ik ’s avonds een etentje met vrienden die ik lang niet had gezien, dat was gelukkig hartstikke leuk, net als het etentje bij mij thuis de volgende dag met mijn tweemaandelijkse eetclubje. Dit was alleen niet zo handig gepland aangezien mijn dochters verjaardag de volgende dag gevierd zou gaan worden (zouden we eigenlijk een weekend later doen, maar dat kwam bij nader inzien ook niet uit). Het was behoorlijk stressen om alles gereed te krijgen, maar het is gelukt, voor wat het etentje en mijn dochters verjaardag betreft dan.

Lootjes trekken voor de winactie was een ander verhaal. Het was dus de bedoeling jullie het afgelopen weekend de uitslag van de Hucks Herbs winactie mede te delen, maar toen hield ineens mijn computer ermee op, vervolgens is mijn telefoon meegegaan in de wasmachine en ‘stortte’ ik even in. Al mijn foto’s weg, van mijn dochtertje en van posts die nog uitgeschreven moesten worden. LES: wekelijks back-uppen!! Ik vind het verschrikkelijk dat ik jullie zo lang heb moeten laten wachten en een filmpje met de uitslag zit er dus ook niet meer in. Ik heb gisteravond wel nog lootjes getrokken en daar wat foto’s van gemaakt, zie hieronder het resultaat. Dank jullie wel voor jullie geduld!

Winnaars, gefeliciteerd!!! Geven jullie alle vier je adres even door via het contactformulier? Dan zorg ik dat de pakketjes deze week nog jullie kant op komen.

foto5

 

foto 7

foto 6

foto 8

foto 9

foto 10

foto 11

UPDATE 04/08/2013

Helaas heeft een van de winnaressen (Manon) niet gereageerd om mijn herhaaldelijke verzoeken zich te melden. Ik heb daarom een nieuwe winnaar getrokken in haar plaats.  De gelukkige is Dita! Dita neem even contact met mij op via het reactieformulier en de prijs komt naar je toe.

3 gedachten over “Uitslag Hucks Herbs winactie”

  1. oooooh, ik heb voor het eerst in mijn leven een giveaway gewonnen….cool! Thanks (ook voor chuck)
    Balen van je iphone zeg! Het ding zelf is verbangbaar (maar: au au) maar van die foto’s is echt echt echt zuur!

  2. Jippie! Ik ben een van de winnaars, wat leuk! Paleo’en is dus niet alleen goed voor mijn gezindheid, maar ook voor mijn winnaars geluk 🙂

    Dank!

    Ps: sterkte met alle stress en teleurstellingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *