Leo-goes-Paleo-Workshops

Workshops

Is paleo nog erg nieuw voor je en wil je graag snel up-to-speed gebracht worden? Of ben je al een tijdje bezig met paleo en zoek je extra achtergrondinformatie of (kook)inspiratie?  Zoek niet verder, je bent bij mij aan het juiste adres!

Vanuit mijn nieuwsgierigheid naar lekkere gerechten en het meest ideale en gezondste eet- en leefpatroon voor mensen heb ik mij de afgelopen 10 jaren enorm verdiept in een gezonde leefstijl en een natuurlijk voedingspatroon. In de laatste 3 jaar is mijn focus naar paleo gegaan, al sluit ik andere gezonde leefwijzen niet uit. Voor mij blijft in goede gezondheid oud worden dan ook het belangrijkste aspect. Verder ben ik dol op koken, maar ook ik heb doordeweeks geen tijd om lang in de keuken te staan. Praktisch, snel uitvoerbaar en lekker is dan ook het het uitgangspunt. In mijn workshops laat ik je zien hoe je gemakkelijk en snel lekkere gerechten op tafel krijgt waarbij je je ook nog eens lekker in je vel voelt. Lekkere gerechten gelardeerd met flinke dosis informatie en tips.

Huur mij in voor een privé-workshop (2 tot 6 personen, of afhankelijk van de beschikbare ruimte) bij jou thuis. Prijs vanaf EUR 50 p.p.

Stel me al je prangende vragen over paleo voeding en leefstijl.

In 4 uur tijd leg ik je uit waarom bepaalde voedingsmiddelen beter bij ons lichaam passen dan andere en kun je aan de slag met lekkere recepten.

De workshop wordt op maat gemaakt voor jou, de mogelijkheden zijn daarom enorm, jij leert wat jij wilt weten.

Informeer naar de mogelijkheden via onderstaande button.

Contact

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Geeft je energie!