Leo goes Paleo oogstmarkt Huck's Herbs

Hucks Herbs en winactie

Laatst liep ik op de Oogstmarkt in Rotterdam tegen een geweldig nieuw product aan, Huck’s Herbs. Het creatieve brein erachter, Huck, een schat van een jongen, wilde me graag alles over zijn kruidendoosjes vertellen. Naast het product, is alles eromheen door Huck zelf bedacht en ontworpen. Indrukwekkend! Bekijk vooral eens zijn mooie site (hier), om jaloers op te worden. Maar er is geen sprake van jaloezie, integendeel, als iemand de gunfactor heeft dan is Huck het wel.

Maar je zult benieuwd zijn naar wat dat dan wel niet voor indrukkend product is dat Huck aanbiedt. Zoals ik hierboven al schreef zijn het kruidendoosjes, maar niet zomaar kruidendoosjes. Het is een doosje met drie soorten kruidenzaadjes, die je overigens zelf kunt uitkiezen, en alle benodigdheden (behalve water en liefde) om van die zaadjes prachtige plantjes te maken die je vervolgens rijkelijk kunt gebruiken in je gerechten. Huck, in een vorig leven kok, wil graag meer bewustzijn bij ons creeëren over wat we eten en waar het vandaan komt. Kruiden zijn een mooi begin hiervoor.

Ik was verrast, zag die mooie kruidenpotjes staan bij de kraam op de Oogstmarkt en dacht waar kan ik zo snel nog even potgrond kopen om meteen aan de slag te kunnen. Niet nodig, NIET NODIG! Daar heeft Huck al aan gedacht. Hij neemt je alle zorgen uit handen en levert je naast uitgebreide instructies exact genoeg aarde voor in de potjes. Hoe dan? Bekijk onderstaand filmpje en be amazed!

Is dat niet geweldig?! Alleen al daarvoor zou je toch een doosje willen bestellen. En mocht je denken dat je het toch niet voor elkaar krijgt je eigen kruidenplantjes te telen. Huck heeft zelfs een box voor mensen die het voor elkaar krijgen hun cactus dood te laten gaan.

Wat ik zo geweldig vind aan zijn concept is, dat je het gewoon online kunt bestellen en dat het met de postbode (niet de pakketbezorger!) bezorgd kan worden. Geen gedoe met thuis moeten blijven voor een pakje of het achteraf, nadat je twee keer niet thuis was op het bezorgmoment omdat je -verrassend- op dat moment gewoon aan het zwoegen was voor de baas, moet ophalen op een afhaalpunt. Nee, het kan gewoon door de brievenbus! Helemaal.

Naast dat je het kunt bestellen op zijn site, zijn er inmiddels ook al een paar verkooppunten in Rotterdam en is hij bezig met verkoopkanalen in onder andere Rockanje en Utrecht. Maar koop het vooral lekker bij hemzelf als je toch zijn mooie website aan het bewonderen bent. De doosjes doen het trouwens bijzonder goed als (verjaardags)cadeautje! Zelfs de meest verwende jarige doe je hier nog een plezier mee, en voor de prijs hoef je het niet te laten. Voor nog geen zeventien euro heb je het in huis (bezorgd en al) of stuur het ingepakt en mét persoonlijke boodschap direct naar de jarige (daar betaal je wel iets extra voor). Ha, dit begint verdacht veel op een reclameboodschap te lijken. Maar, ik kan je verzekeren, ik krijg hier niet voor betaald, ik vind het gewoon echt een super leuk product.

Goed ik zal erover ophouden. Maar mag ik nog één (1) dingetje zeggen? IK MAG VIER THEMABOXEN WEGGEVEN!! Whoehooo! Is dat niet leuk (ik voel me bijna Oprah, hahaha)?

Leo goes Paleo Themaboxen Hucks Herbs

Daar gaan we weer (ik weet het, ik ga je vervelen met een deel & like actie, maar ik gun het hem zo!).

Om kans te maken op een Huck’s Herbs Themabox moet je het volgende doen:

 • Volg mij op twitter en/of like mijn Facebookpagina (als je dat nog niet doet);
 • Doe hetzelfde voor Huck, Huck’s twitter vind je hier en zijn Facebook hier;
 • Voor twitter: retweet dit blog onder vermelding van @LeogoesPaleo;
 • Voor Facebook: deel deze post;
 • laat mij weten in een reactie bij deze post op welke wijze je dit blog hebt gedeeld;
 • je maakt 1x kans op een pakket als je van 1 social medium gebruikt maakt, gebruik je zowel Twitter als Facebook en heb je op beide media deze post gedeeld (en gevolgd/geliked) dan maak je zelfs dubbel kans op een pakket (maar je kunt er wel maar 1 winnen).

Je kunt delen en retweeten tot en met 3 juli a.s. Ik zal in het weekend van 6/7 juli a.s. bekend maken wie de pakketjes hebben gewonnen.

 

 

 

 

21 gedachten over “Hucks Herbs en winactie”

 1. Oeeeh ik hou hiervan! Wat een briljantheid, heb er nu al zin in! Al denk ik dat ik van begin tot eind gefascineerd ga zitten kijken hoe het groeit hahhaha (FB)

 2. Leuke actie! Ik heb getwitterd én ge-FB-ed als @MarianMeer, volger, liker etc! 😉

  Wat een prachtig produkt ook! Ga eens kijken of ik vanuit mijn praktijk iets leuks kan doen met de kruidendoosjes! Gaat een hele mooie boodschap vanuit.

  Tip: als je op een T of FB knopje klikt dan sluit je site. Voor ik er erg in had had ik je oude site getweet ipv de nieuwe. Want die stond nog open en ik had natuurlijk niet goed opgelet…

  1. Hi Marian, ja mooi product he die kruidendoosjes, Huck heeft er op alle fronten echt goed over nagedacht! Dank voor de tip, ik heb gezocht maar helaas nog niet gevonden hoe ik het kan aanpassen :-(. Iedere andere sharingbutton voor twitter of facebook op de site openen wel in een nieuwe pagina, maar in dit rijtje lijkt het alsof ik dat niet kan instellen. Ik blijf nog even verder zoeken :-).

 3. Wat een hoop werk hè, zo’n website optuigen. Maar het resultaat mag er zijn! En (zoals ik heb gedeeld op mijn facebookpagina) van dit soort producten wordt ik nou hebberig ;-))

 4. Wat een prachtig en inventief product! Ik heb dit bericht gedeeld op de Facebook en ook maar meteen een kruidenbox bij Hucks Herbs gekocht. Zit nu al te wachten bij de brievenbus. Wat een feestje om mijn eigen kruiden te gaan kweken. Hopelijk maak ik nu dubbel kans bij de winactie;-)

   1. De zaadjes zijn geplant enkele dagen geleden. De instructies zijn zo duidelijk, kan niet misgaan. Inmiddels begint de basilicum zich al te ontkiemen. Echt GENIETEN! Ik wacht met spanning de weggeefactie af, Leonie 😉 Kruiden kun je nooit genoeg hebben namelijk. Geweldig concept!

 5. super leuk, aangezien ik een lege tuin heb die ik nog moet vullen, komt dit goed van pas. Ik hou ervan om dit soort zaken cadeau te geven, dus bedankt voor de tip! Aangezien ik alleen FB heb, alleen daar dus gedeeld, maar via het geven van cadeautjes zal hij ook bekend worden…

 6. Haï Leonie

  Ik vind je site keurig verzorgd en volledig. Top gedaan. Ik ben trots op je.!
  Ach wat betreft winnen….heb ik zelden tot nooit geluk. Maar sinds ik à.i. Paleo gestart ben heb ik de hoofdprijs gewonnen, mijn energie is terug en ben pijnstillend vrij. Dus mij hoor je niet klagen…
  Succes!

 7. Had ik al gezegd dat je site heel mooi is? Hij is heel mooi 🙂

  Ik heb je post ge-rie-twiet! Heb geen FB (iemand van ons moet toch fossiel blijven he…). Het doosje van Hucksherbs ziet er superleuk uit!

 8. Helaas niet in het bezit van twitter danwel facebook. Heb daarom heerlijk ouderwets een mail rondgestuurd en wat vrienden de link geappt. Misschien niet zo’n massaal bereik als via de andere social media, maar… ik weet zeker dat zij dit geniale doosje van Huck bekeken hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *