Whole30-dag-5-diner

Whole30 najaar 2013; dag 5

Bij het opstaan ben ik aanzienlijk frisser dan de afgelopen dagen (of zeg maar weken) ondanks maar zes uur slaap. Onder de douche lijkt het alsof de huid van mijn gezicht wat gladder (minder oneffen) aanvoelt tijdens het wassen, maar in de spiegel zie ik allemaal kleine rode vlekjes en bultjes. Er is duidelijk iets gaande. “Junk” als ik ben kan ik het toch niet nalaten om op het werk van de schaal met strooigoed wat schuimpjes eraf te vissen en in mijn zak te stoppen voor na mij Whole30. Ik heb duidelijk nog een lange weg te gaan…

Wat heb ik gegeten?

Ontbijt: 2 mandarijnen en een handje noten
Lunch: flinke maaltijdsalade met kipfilet en ei
Tussendoor: banaan en weer een hand noten
Diner: procureurlapje met spitskool
Later ’s avonds:

 

Een gedachte over “Whole30 najaar 2013; dag 5”

  1. Ha ha.. die lange weg, joh.. prima, saaaaaaai als het allemaal easy zou zijn, toch?! Maar een paar, anders had je wellicht al een paar dagen een paar gescoord 😉
    Keep up the good work!
    En ja, ook hier gisteren en vandaag lastige momenten, erg lastig. Maar focus om het goede: lekker slapen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *