schoen-zetten

Zet je schoen bij BRNDSTF.

Zou je niet nog eens, net als vroeger, je schoen willen zetten voor Sinterklaas? En dan natuurlijk hopen dat er een cadeautje in zit! Omdat de paleo food webshop BRNDSTF. nog maar net bestaat en dat samen met de Sint en jou wil vieren èn omdat het gewoon hartstikke leuk is om cadeautjes weg te geven kun je bij BRNDSTF. je schoen zetten!

Het werkt als volgt:

Maak een foto van jouw gezette schoen. Maak er iets leuks van, doe in plaats van een wortel (een van) de ingrediënten voor je favoriete recept in/bij je schoen, geef de sint het recept van je favoriete maaltijd of een versierde ‘pootadruk’ geheel in paleo stijl mag natuurlijk ook.

  • Ga naar www.facebook.com/brndstf en ‘like’ de facebookpagina
  • Plaats je inzending op het prikbord van BRNDSTF.
  • Deel je inzending voor extra aandacht, het aantal likes op jouw inzending verhogen je winkans!
  • Wacht vervolgens tot pakjesavond op 5 december

Wie weet vind je een schitterend cadeau in je schoen. Uiteindelijk beslist Sinterklaas met zijn pieten wie er wint. Voor drie inzendingen is een pakket met producten uit de BRNDSTF. webshop (oplopend van EUR 15, 25 en 50) beschikbaar.

Omdat niet iedereen beschikt over een Facebookaccount en we niemand willen uitsluiten van de actie mag je ook je schoen zetten in een reactie onder dit bericht.

 

Een gedachte over “Zet je schoen bij BRNDSTF.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *